Domain regisztráció árak a Nextservernél

.hu
2 évre
1 500 Ft
.com
1 évre
3 500 Ft
.eu
1 évre
2 500 Ft
.info
1 évre
6 000 Ft
.net
1 évre
4 000 Ft
.org
1 évre
4 000 Ft
.asia
1 évre
5 000 Ft
.at
1 évre
9 000 Ft
.be
1 évre
4 000 Ft
.biz
1 évre
5 000 Ft
.cc
1 évre
9 000 Ft
.ch
1 évre
10 000 Ft
.co
1 évre
10 000 Ft
.cz
1 évre
10 000 Ft
.de
1 évre
6 000 Ft
.es
1 évre
6 000 Ft
.fr
1 évre
6 000 Ft
.in
1 évre
5 000 Ft
.io
1 évre
18 000 Ft
.it
1 évre
10 000 Ft
.me
1 évre
7 000 Ft
.mobi
1 évre
7 000 Ft
.name
1 évre
5 000 Ft
.nl
1 évre
10 000 Ft
.pl
1 évre
10 000 Ft
.ro
1 évre
5 000 Ft
.store
1 évre
20 000 Ft
.tv
1 évre
10 000 Ft
.xxx
1 évre
35 000 Ft

Áraink áfa nélküli, nettó árak.

A .eu domainek megújítási díjának 5 nappal a lejárat előtt meg kell érkeznie, ellenkező esetben automatikusan karanténba kerülnek.

Azonnali regisztrációval a domain bejegyzés a megrendeléskor megtörténik, a használatba vétel a DNS bejegyzés érvényre jutását követően kezdődhet meg, ami általában 1-2 órán belül lép életbe, viszont a DNS rendszer működése miatt előfordulhat, hogy 24 óra is szükséges a domain tényleges használatba vételéhez.

Gyakran felmerülő kérdések

Hogyan zajlik le a domain regisztráció folyamata?

A magyar, .hu domainek esetén először le kell ellenőrizni a domain keresőnkben, hogy az Ön által kiválasztott domaint nem foglalta-e le már valaki más. Amennyiben szabad a domain, a megrendelést követően meg kell adnia a tulajdonosi adatokat, ezt követően pedig egy CAPTCHA kitöltésével hitelesítenie kell a domain regisztrációt és ki kell fizetnie a regisztráció díját.

.com, .net, .eu, .info és .org domainek esetén a regisztráció után csak az adatokat kell megadni, illetve a regisztráció díját kell kifizetni.

Mit kell tudni az átregisztráció folyamatáról?

A magyar, .hu domainek esetén először mindig le kell kérdeznie honlapunkon a kiválasztott domaint. Itt tudja az átregisztrálás opciót kiválasztani, majd a megrendelés után, a tulajdonosi adatok megadását követően tudja az átregisztrációs lapot letölteni és azt aláírva, illetve ha cégről van szó, úgy a cégszerű pecséttel is hitelesítve tudja visszatölteni a számunkra. A folyamat az átregisztrációs díj befizetésével zárul. A folyamat minden elemét megtalálja a felhasználói fiókja „Tennivalók” menüpontja alatt.

.com, .net, .eu, .info és .org, illetve az egyéb domaineknél első lépésként ugyanúgy utána kell nézni a választott domainnek, rá kell kattintani az átregisztrálásra, majd ezt követően meg kell adni tulajdonos adatait és ki kell egyenlíteni az átregisztrációs díjat.

Milyen lehetőségeim vannak a fizetésre?

A szolgáltatás díját ki tudja egyenlíteni bankkártyával, illetve átutalással is. A fizetési módon természetesen bármikor változtathat a későbbiekben. Abban az esetben, ha hétvégére esik a fizetési határidő, tanácsos bankkártyával fizetni, mivel ezt rendszerünk azonnal képes feldolgozni.

Mennyi idő alatt regisztrálódik be a domain?

Ez a fizetési módtól és kiválasztott domain típusától függ. A .hu végződésű domainek esetén, ha nincs szükség utólagos adatkorrekcióra, 2-3 munkanap után elérik a „feltételesen bejegyzett” státuszt, míg a .com, .net, .eu, .info és .org domaineknél a befizetés feldolgozása és a tulajdonosi adatok megadása után azonnal elérhető a domain. Abban az esetben, ha kiemelt szempont, hogy mielőbb használatba tudja venni a kiválasztott domain, akkor a bankkártyás fizetéssel tudja meggyorsítani a folyamatot.

Ki legyen a domain tulajdonosa?

Főszabály szerint a domain tulajdonosa az a személy, akinek az adatai meg lettek adva a tulajdonosi adatoknál. Viszont, ha nem szeretné, hogy kiderüljön a domain tulajdonosának a kiléte, akkor a Rackhost Zrt. is megadható tulajdonosnak.

Hol tudom a domain beállításait változtatni?

A domain beállításait a szolgáltatás megrendelésekor létrejött felhasználói fiókban tudja módosítani. Ehhez nem kell mást tennie, mint belépni a felhasználói fiókjába és ott a kiválasztani „DNS zónák” menüpontot és a rekordok szerkesztése gombra kattintva tudja beállítani a domainhez tartozó rekordokat.