Menedzselt VPS

Ha folyamatos gondozást igényel a virtuális szervere és nem szeretne vele foglalkozni, Menedzselt VPS szolgáltatásunkat Önnek találtuk ki. Rendszermérnökeink felügyelik, karbantartják szerverét!

Menedzselt VPS áraink egyedien vannak kialakítva, így amennyiben ez a szolgáltatásunk érdekli, lépjen velünk kapcsolatba!

Kinek ajánljuk?

Webfejlesztő cégeknek, szabadúszóknak, mindenkinek, akik elsődlegesen az idejüket saját tevékenységükre és nem a rendszerüzemeltetésre szeretnék szánni. A célunk, hogy IT oldalról támogatni tudjuk Önt a céljai elérésében. Például ISPconfig / cPanel üzemeltetés, verziókövető és deployment rendszerek (GIT, Subversion, stb.).

Egyedi, speciális műszaki igényekkel rendelkező ügyfeleknek.

Megoldásaink

Rendszertelepítés

Az ügyfél által specifikált igények alapján az egyedi rendszer megtervezése és üzemeltetése:

Rendszerüzemeltetés

A felépített rendszer átalánydíjas vagy incidens alapú üzemeltetése:

Biztonsági beállítások elvégzése, rendszer auditálálás

Rendszerüzemeltetés

Segítünk kiválasztani, hogy Ön számára melyik a legmegfelelőbb üzemeltetési konstrukció.

Kiegészítő szolgáltatásaink

SMTP szolgáltatás

Menedzselt szolgáltatás nagy mennyiségű (legális) hírlevél kiküldésére, amely segítségével egyszerűbben kiszűrhetőek a visszapattanó levelek és javítható a kiküldése arány.

Távoli mentési tárhely szolgáltatás

Önnek elegendő csak egy VPS-t üzemeltetni, a távoli tárhely üzemeltetéséről mi gondoskodunk. A szolgáltatás elérhető FTP és rsync over SSH protokollokon keresztül is.

Menedzselt DNS szolgáltatás

NextAdmin felületen keresztül a Rackhost Zrt.-nél üzemeltetett domainek egy webes felületen keresztül menedzselhetőek, anélkül hogy Önnek külön hálózaton elhelyezett (secondary) DNS szervert kellene üzemeltetnie.